Shadow

Näin katsot TV-ohjelmia Yle Areenasta ilmaiseksi

Nain katsot TV ohjelmia Yle Areenasta ilmaiseksi - Näin katsot TV-ohjelmia Yle Areenasta ilmaiseksi

Etsitkö netti-TV:stä pelkästään maksutonta sisältöä, koska suoratoistopalveluiden kuukausimaksut eivät syystä tai toisesta nappaa? Tällöin olet saapunut juuri oikeaan paikkaan, sillä tässä artikkelissa neuvomme sinulle askel askeleelta, kuinka otat käyttöön Yle Areenan ja pääset käsiksi sen satoihin sarjoihin ja elokuviin täysin ilmaiseksi.

Nauti Yle Areenan sisällöstä ilmaiseksi

Voit saada käsiisi koko Yle Areenan sisällön ilmaiseksi, mutta sen saavuttamiseksi sinun tulee suorittaa muutama yksinkertainen askel. Jos et ole koskaan aikaisemmin käyttänyt sovelluksia ei hätää, seuraa vain tarkkaan näitä ohjeita ja saat käyttöösi koko Yle Areenan maksuttoman sisällön!

Nauti Yle Areenan sisallosta ilmaiseksi 1 - Näin katsot TV-ohjelmia Yle Areenasta ilmaiseksi

1. Yhdistä laite nettiin

Yle Areena on Ylen hallinnoima suoratoistopalvelu ja netti-TV, jonka kautta voit katsella Ylen satoja ohjelmia ja elokuvia täysin ilmaiseksi. Yle Areenan käyttö vaatii kuitenkin toimivan nettiyhteyden, jonka voit yhdistää älytelevisioon Asetukset-osion kautta tai yhdistämällä televisioon nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen tai tabletin.

2. Lataa Yle Areenan sovellus ja nauti

Voit ladata älytelevisioon Yle Areenan sovelluksen painamalla sovellusvalikon esiin kaukosäätimen Smart-painikkeella. Joissakin televisiossa Yle Areenan sovellus on ladattu jo valmiiksi, joissakin televisioissa sinun tulee mennä television sovelluskauppaan, hakea sovelluskaupan valikosta Yle Areena ja ladata se televisioon. Sovelluksen lataaminen on täysin ilmaista. Sovelluskauppa ilmoittaa, kun sovellus on ladattu televisioon.

Voit löytää sovelluksen nyt suoraan sovellusvalikosta painamalla kaukosäätimen Smart-painiketta, menemällä kaukosäätimellä Areena-sovelluksen kohdalle ja painamalla kaukosäätimen OK-nappulaa.

Nyt voit selata haluamiasi ohjelmia ja elokuvia palvelusta. Palvelun käyttö ei vaadi erillisen profiilin luomista, mutta suosittelemme sitä, jos haluat jatkaa ohjelmien katselua automaattisesti siitä, mihin viimeksi ne jätit. Lisäksi voit tallentaa ohjelmia myöhempää katselukertaa varten.

Yle Areenan katselu ilman älytelevisiota

Jos sinulla ei ole käytössä älytelevisiota tai Yle Areenan sovelluksen lataamisessa esiintyy ongelmia, voit katsella Yle Areenaa myös toisen älylaitteen kautta. Voit yhdistää älylaitteen televisioon esimerkiksi peilaamisen kautta (eng. screen mirroring). Tällöin näet television näytöltä kaiken, minkä näet älylaitteesi näytöltä.

Peilaaminen ei kuitenkaan onnistu kaikilla laitteilla automaattisesti, vaan television ja mobiililaitteen tulee olla yhteensopivia. Voit liittää älylaitteen tai tietokoneen televisioon myös HDMI-kaapelin tai Chromecastin avulla, jos peilaaminen ei ole mahdollista.