Shadow

Netti-tv:n asennus ja käyttö

Netti tvn asennus ja kaytto - Netti-tv:n asennus ja käyttö

Haluaisitko ottaa netti-TV:n käyttöösi, mutta et tiedä mistä ja miten aloittaa? Suosittelemme lukemaan vielä ennen netti-TV:n käyttöönottoa sivustollamme julkaistun artikkelin, joka käsittelee netti-TV:n maksuttomuutta – on hyvä pitää mielessä, että kaikki netti-TV:n kautta toistettava sisältö ei ole ilmaista, mutta toisaalta monet mielenkiintoiset ohjelmat ja tv-sarjat ovat saatavilla myös ilman erillistä lisämaksua.

Netti-TV:n asennus

Netti-TV:n asennus on loppujen lopuksi varsin helppoa, mutta monelle vasta-alkajalle se voi tuntua aluksi monimutkaiselta tehtävältä. Netti-TV:n katsomiseksi tarvitset aivan ensimmäisenä älylaitteen, joka on mahdollista liittää nettiyhteyteen.

n asennus ja kaytto 2 - Netti-tv:n asennus ja käyttö

Voit katsoa netti-TV:tä myös tavallisen television kautta, eli television ei itse asiassa tarvitse edes olla älytelevisio, jos sinulla on käytössäsi esimerkiksi Google Chrome Cast, HDMI-johto tai vaikkapa Samsungin televisio ja Samsungin älypuhelin, jotka molemmat tukevat ScreenShare-toimintoa.

Seuraavaksi sinun on otettava käyttöön jokin netin suoratoistopalveluista, jonka kautta haluat katsoa valitsemaasi tv-kanavaa tai suoratoistoon soveltuvaa sisältöä. Jos käytössäsi on älytelevisio, voit ladata television sovelluskaupasta erilaisia suoratoistopalveluita, joiden kautta voit katsoa haluamaasi sisältöä.

Voit ladata televisioon esimerkiksi Viaplayn, Cmoren, HBO:n, Netflixin tai Yle Areenan. Sovelluksen lataaminen laitteelle ei maksa mitään, mutta sisällön katselemiseksi sinulta voidaan pyytää henkilötietoja uuden profiilin rekisteröimistä varten.

Jos sinulla ei ole älytelevisiota, voit yhdistää älypuhelimen tai tabletin televisioon esimerkiksi Chrome Castin kautta. Tällöin hallinnoit suoratoistopalveluita nettiyhteyden avulla omalta puhelimelta tai tabletilta käsin ja voit katsella television suuremmalta ruudulta älylaitteen kautta toistettavaa sisältöä.

n asennus ja kaytto 1 - Netti-tv:n asennus ja käyttö

Kun televisio on yhdistetty siihen sovellukseen, jonka kautta haluat katsoa netti-TV:tä, voitkin aloittaa tv-sarjojen ja elokuvien katselun. Voit katsoa eri sovellusten kautta peruskanavia reaaliajassa tai sitten valita sisältökirjastosta juuri sen jakson tai tuotantokauden, jota haluat katsella.

Jos olet luonut oman profiilin, voit myös tallentaa haluamasi jaksoja myöhempää katselukertaa varten sekä ladata sisältöä offline-tilaan, jos kyseinen sovellus sen sallii.