Shadow

Ohjeita ja suosituksia netti-TV:n käyttöön

Ohjeita ja suosituksia netti TVn kayttoon - Ohjeita ja suosituksia netti-TV:n käyttöön

Netti-TV on erittäin kätevä lisä tämän päivän television katseluun, sillä netti-TV:n ansiosta voimme katsella televisiota millä tahansa nettiyhteyteen liitetyllä laitteella ilman antennia tai muita ylimääräisiä virityksiä.

Netti-TV:n käyttö on erityisen kätevä lisä esimerkiksi sellaisiin koteihin, joissa televisiota ei ole mahdollista liittää antennijohdolla seinään juuri siinä huoneessa, missä televisiota halutaan katsoa.

Lisäksi Netti-TV:n ansiosta voit suoratoistaa haluamiasi kanavia reaaliajassa sekä katsella suosikkiohjelmasi juuri silloin kuin itse haluat, sillä kanavilla toistetut ohjelmat on mahdollista katsoa myös jälkikäteen – ja usein myös etukäteen.

Netti-TV:n ansiosta et ole enää riippuvainen minuuttiaikataulusta, jolloin sinun tulisi olla tv:n ääressä juuri tiettyyn aikaan. Näin myös omien menojen suunnitteleminen on helpompaa.

Mistä vinkkejä netti-TV:n käyttöön?

Ohjeita ja suosituksia netti TVn kayttoon 1 - Ohjeita ja suosituksia netti-TV:n käyttöön

On totta, että netti-TV:n käyttö voi olla siihen tottumattomalle hieman monimutkaisempaa kuin peruskanavien räplääminen kaukosäätimellä. Erityisesti varttuneempi kansa voi tuntea olevansa hukassa netti-TV:n kanssa, sillä sen ulkoasu ei yleensä muistuta hitustakaan tavallisten kanavien perusnäkymää. Lisäksi netti-TV:n ohjelmistoa voidaan ohjailla kaukosäätimen lisäksi kosketusnäytöllisellä älylaitteella tai Bluetooth-näppäimistöllä, mikä tuo netti-TV:n käyttöön omat haasteensa.

Haluamme jakaa tällä sivustolla hyödyllisiä vinkkejä netti-TV:n asennukseen ja käyttöön, mutta tarjota myös mielenkiintoisia suosituksia erilaisista tv-ohjelmista sekä viihdesisällön, kuten videoiden suoratoistosta.

Jakamiemme artikkelien rinnalla voit löytää hyödyllisiä ja ajankohtaisia vinkkejä netti-TV:n käyttöön muun muassa sisällöntarjoajalta tai internet-operaattoriltasi, eli tässä tapauksessa esimerkiksi Elisalta, DNA:lta tai Telialta.

Myös suoratoistopalveluiden omilta verkkosivuilta on mahdollista löytää erilaisia vinkkejä netti-TV:n asennukseen ja käyttöön. Suoratoistopalveluita ovat esimerkiksi Viaplayn, Ruudun, MTV3:n, Cmoren ja Netflixin kaltaiset alustat, joilta voit löytää myös TV:stä tuttuja ohjelmia ja sarjoja.