Shadow

Uutiskirjeen tilaaminen

Uutiskirjeen tilaaminen - Uutiskirjeen tilaaminen

Haluaisitko lukea lisää netti-TV:stä, sen käytöstä ja erilaisista TV-ohjelmista, joita voit katsella internetin välityksellä? Kaipasit sitten suosituksia, vinkkejä, arvosteluja tai uutisia aiheeseen liittyen, tilaamalla uutiskirjeemme tätä kautta, pidämme sinut ajan tasalla uusimmista päivityksistä ja mielenkiintoisimmista julkaisuista netti-TV:n maailmaan liittyen!

Näin tilaat uutiskirjeemme

Kuinka uutiskirjeemme tilaaminen onnistuu? Ei hätää, se ei onneksi ole ollenkaan monimutkaista, sillä uutiskirjeemme tilaamiseksi sinun tulee vain liittyä uutiskirjelistallemme tätä kautta.

Tarvitsemme uutiskirjeen lähettämiseksi käytössäsi olevan sähköpostin, jonne voimme lähettää uusimpia päivityksiä ja julkaisuja netti-TV:n maailmaan liittyen.

Ongelmia uutiskirjeen tilaamisen suhteen?

Uutiskirjeemme tilaaminen on todella helppoa, eikä maksa mitään, mutta mikäli uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä esiintyy joitakin ongelmia, autamme mielellämme niiden ratkaisemisessa. Siksi olemme koonneet tähän artikkeliin muutamia yleisimmistä ongelmatilanteista uutiskirjeen tilaamista koskien.

Jos ongelmana on, että olet jo liittynyt uutiskirjelistallamme, mutta et ole saanut uusia viestejä, syitä tähän on useampia. Voi olla, että uusia artikkeleita ei ole julkaistu sillä aikaa, kun olet liittynyt uutiskirjeemme tilaajaksi.

Pyrimme päivittämään sivustoa mahdollisimman usein, mutta samalla emme halua spämmätä uutiskirjeen tilaajia turhilla viesteillä, joten toinen mahdollisuus on, että et ole saanut uusia viestejä sen vuoksi, koska ne eivät ole vastanneet mielenkiinnon kohteitasi.

Kolmas mahdollisuus on se, että uutiskirjeemme on päätynyt vahingossa roskapostin joukkoon – näin voi käydä esimerkiksi silloin, jos sähköpostisi filtteröi saapuvia viestejä vähän liiankin rajulla kädellä.

Suosittelemme siis kurkistamaan myös roskapostin puolelle! Jos uutiskirjeen tilaamisessa esiintyä vielä ongelmia, olethan meihin mahdollisimman pian yhteydessä, niin voimme tarkistaa, että yhteystietosi on varmasti rekisteröity uutiskirjelistallemme!