Shadow

TV:stä tutut lainamainokset – kannattaako vakuudeton laina?

TVsta tutut lainamainokset – kannattaako vakuudeton laina - TV:stä tutut lainamainokset – kannattaako vakuudeton laina?

Muistatko TV:stäkin tutut lainamainokset, jotka pyörivät tänä päivänä myös netti-TV:n mainoskatkoilla? Monet katsojat eivät varmasti ainakaan aluksi voineet uskoa korviaan, sillä eihän lainan hakeminen ole mahdollista niin, että lainarahat paistattelevat tilillä jo saman päivän aikana!

Tilanne saattoi olla näin vielä muutama vuosi takaperin, mutta ajan hermoilla pysyneet ihmiset tietävät, että vakuudettoman lainan hakeminen verkossa on tänä päivänä todella nopeaa ja helppoa.

Koska netti kulkee mukanamme missä ikinä menemmekin, voimme helposti täyttää lainahakemuksen verkossa vaikkapa matkalla töistä kotiin ja saada hyväksytyn lainapäätöksen jo ennen kuin pääsemme sohvalle seitsemän uutisten pariin.

Helposti lainaa verkossa 2 - TV:stä tutut lainamainokset – kannattaako vakuudeton laina?

Helposti lainaa verkossa

Koska monet pankit ja rahoituslaitokset ovat automatisoineet lainan käsittelyyn liittyviä järjestelmiään, voit saada alustavan lainatarjouksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen, lainarahat voidaan siirtää tilillesi jo saman päivän aikana – lainaa heti tilille on siis enemmän kuin mahdollinen skenaario!

Vaikka lainan saaminen omaan käyttöön voi käydä parhaimmillaan jo muutamassa minuutissa, tämä ei toki tarkoita sitä, että lainaa kannattaa ottaa tuosta noin vaan. Päätös lainan hakemisesta kannattaa tehdä rauhassa ja miettiä tarkkaan, kuinka suureen lainasummaan omilla tuloilla on varaa.

Erilaisia lainatarjouksia on lisäksi syytä vertailla toisiinsa, sillä vertailun avulla selvität, miltä pankilta tai rahoituslaitokselta saat kaikkein edullisinta lainaa. Lainojen kilpailuttamisella vältätkin vakuudettomien lainojen sudenkuopat, etkä tule ottaneeksi vahingossa liian kalliilla korkokuluilla varustettua lainaa.

Helposti lainaa verkossa 1 - TV:stä tutut lainamainokset – kannattaako vakuudeton laina?

Kun seuraavan kerran näet netti-TV:n mainoskatkolla houkuttelevan lainamainoksen helposta ja nopeasta lainasta, muista teettää huolellinen lainavertailu ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Lainojen kilpailutus on verkossa täysin ilmaista, eikä lainahakemuksen lähettäminen sido ottamaan lainaa. Voit siis kokeilla lainojen kilpailutusta vapaasti ennen kuin olet edes päättänyt, haluatko ottaa lainaa vai et. Lainojen kilpailutus on helppoa vaikkapa oman suosikkiohjelman mainoskatkolla!