Shadow

Lainakuluissa säästämällä voit hankkia itsellesi kanavapaketin

Lainakuluissa saastamalla voit hankkia itsellesi kanavapaketin - Lainakuluissa säästämällä voit hankkia itsellesi kanavapaketin

Lyhennätkö samanaikaisesti pikavippiä, kulutusluottoa, remonttilainaa, osamaksuja ja luottokorttivelkaa? Useamman lainan lyhentäminen voi alkaa tuottamaan merkittäviä vaikeuksia esimerkiksi silloin, jos suurin osa lainanlyhennyksistä uppoaa pelkkien lainakulujen kattamiseen.

Lisäksi lainanlyhennysten eräpäivät saattavat olla sijoitettuna pitkin kuukautta, jolloin omien menojen suunnitteleminen voi olla vaikeaa ja joskus kiireessä myös lainanlyhennysten eräpäivät saattavat päästä unohtumaan, jolloin myöhästyneet lyhennykset alkavat kerryttämään turhia viivästyskuluja.

Lainakuluissa saastamalla voit hankkia itsellesi kanavapaketin 1 - Lainakuluissa säästämällä voit hankkia itsellesi kanavapaketin

Yhdistelylaina voi auttaa säästämään lainakuluissa

Kalliiden lainojen lyhentäminen voi tuntua suorastaan painajaismaiselta. Lisäksi se on erittäin kallista, sillä lainakulut juoksevat niin pitkään kuin lainaa on maksamatta. Luonnollisesti silloin, mitä useampaa lainaa on kertynyt, sitä enemmän joudut maksamaan myös lainakuluja.

Esimerkiksi lainojen tilinhoitokulut ovat jo siinä mielessä ikäviä lainakuluja, että niitä joudutaan maksamaan jokaisesta lainasta erikseen ja yleensä kuukausittain. Jos esimerkiksi jokaisen lainan tilinhoitokulut olisivat kuussa 10 euroa, tämä tarkoittaa sitä, että maksat neljästä lainasta jo 40 euron edestä pelkkiä tilinhoitokuluja joka ikinen kuukausi.

Yksi toimivaksi keinoksi todettu tapa lainakuluissa säästämiseksi on lainojen yhdistäminen, jonka avulla voit säästää tilinhoitokulujen lisäksi myös lainan muissa kustannuksissa. Yhdistelylainan avulla voit maksaa kaikki kalliit pienlainat, luottokorttivelan ja osamaksut pois, jolloin nämä lainat eivät enää kerrytä uusia lainakuluja.

Lainakuluissa saastamalla voit hankkia itsellesi kanavapaketin 2 - Lainakuluissa säästämällä voit hankkia itsellesi kanavapaketin

Huolellisen kilpailutuksen avulla voit myös löytää yhdistelylainallesi kilpailukykyisemmän koron, jolloin kalliiden pienlainojen keskittäminen uuden edullisemman lainan alle auttaa säästämään lainakuluissa entistä enemmän.

Mitä kaikkea esimerkiksi 40 euron säästöllä voisi kuukaudessa jo saada? No, vaikkapa useamman suoratoistopalvelun tai hyvin varustellun maksullisen kanavapaketin, josta voit katsella haluamiasi tv-ohjelmia tai elokuvia omalla älylaitteella tai älytelevisiolla juuri silloin kun itse haluat.

Maksulliseen kanavapakettiin voi kuulua parhaimmassa tapauksessa jopa satoja eri tv-kanavia sekä tv-ohjelmia ja elokuvia, joita voit suoratoistaa omalla älylaitteella missä vain ja milloin vain.